Klassieke Volkswagen Camperverhuur

Huur hier onze unieke Volkswagen T2 busjes

Bij Klassiek Toeren Twente huur je een unieke Volkswagen T2 camperbus. Wil je er een lekker  op uit trekken? Dan kan je met één van onze leuke Volkswagen T2 campers zeker voor de dag komen! 

 

Huur nu je Volkswagen T2 busje bij Klassiek Toeren Twente en ontdek ons prachtige en mooie schilderachtige Twente met nostalgische dorpjes zoals Ootmarsum in een geheel verzorgd inclusief picknickmand en routekaart. Een flesje wijn staat klaar en bij aankomst maak jij de keuze uit onze T2 campers in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Met één van de Volkswagen T2 busjes zul je veel bekijks oogsten en opgestoken duimpjes tegenkomen tijdens het toeren door ons groene landschap met fantastische overnachtingsmogelijkheden. Beleef een ultiem romantisch uitje in een van onze prachtige gerestaureerde klassieke Volkswagen busjes al vanaf 395 euro voor een midweek.

Onze campers zijn uitsluitend te huur voor een midweek of meerdere doordeweekse dagen. In de weekenden zijn onze busjes bezet voor trouwerijen en voor onze prachtige bourgondische toer. Zie hiervoor ‘Toern en Smikkeln’.

  • Maximale standplaats van overnachtingen vanaf De Lutte is 100km
  • Tweepersoons busjes
  • Basis uitgevoerde busjes, oftewel; het ultieme vintage gevoel! 

Volkswagen T1 busje huren?

Droom jij ook van het rijden en slapen in een Volkswagen T1 busje? Dan ben je bij Klassiek Toeren Twente aan het juiste adres. De ongekend populaire Volkswagen T1 busjes zijn een lust voor het oog. Veel mensen zwijmelen weg bij de retro stijl en de leuke kleurtjes. Gewoon een lang weekendje weg naar een leuke stad, festival of op een camping. Jouw unieke gelukmomentje beleef je in onze Volkswagen T1 camperbus. Want zeg nou zelf wie wil nu niet een dagje uit in het legendarische VW-busje uit de jaren 60?

 
 
 
 

Trouwen in een Volkswagen T1 busje?

De Volkswagen T1 is een unieke trouwauto. Op deze unieke dag haal jij je aanstaande op om er een onvergetelijke dag van te maken. Leuke kiekjes naast onze Volkswagen T1 bus zijn fantastisch om op terug te kijken. Heb je toch liever een klassieke trouwauto? Bekijk dan ons assortiment trouwauto’s met daarin ruime keuze. Jouw ideale trouwauto weet je hier absoluut te vinden. Het Volkswagen T1 busje is natuurlijk ook ideaal te gebruiken als volgauto tijdens jouw trouwdag. Vrienden, familie en andere bekenden stappen in dit vrolijk ogende voertuig en rijden samen met jullie naar de plaats van bestemming. In één woord – Fantastisch!

Een Volkswagen T1 camperbus huren?

Heb je vragen over het huren van een van onze Volkswagen T1 busjes? Vul dan het contact formulier in. Heb je liever persoonlijk contact? Ook dat is mogelijk. Ik help je graag telefonisch verder met het vinden van dé perfecte trouwauto, oldtimer, cabrio of camperbus.