Bedrijfs- en personeelsfeest?

Ook dat kan bij Klassiek Toeren Twente

Bij Klassiek Toeren Twente is er de mogelijkheid om een uniek personeelsfeest te organiseren. Toeren met prachtige oldtimers i.c.m. een bezoek aan de ambachtelijke brouwerij Othmar in Ootmarsum? Ontdek de mogelijkheden. 

Uw personeel een onvergetelijke dag bezorgen, geheel verzorgd!

Bij Klassiek Toeren Twente kunt u meerdere oldtimers huren voor uw personeel en ontdek onze prachtige coulissenlandschap en het mooie schilderachtige twente met nostalgische dorpjes zoals Ootmarsum in een geheel verzorgde dag met een prachtige route, lekker eten en drinken en de nostalgische voertuigen. 

Tip! Combineer uw personeelsuitje met een bezoek aan de prachtige Bierbrouwerij ‘Othmar’. Deze ambachtelijke brouwerij waar met de modernste machines en duurzame technieken heerlijke bieren worden gebrouwen mag u niet ontgaan. De locatie is al belevenis op zich, een verzorgde rondleiding maakt dit compleet! 

U zult veel bekijks oogsten en opgestoken duimpjes tegenkomen tijdens het toeren door ons groene landschap met fantastische overnachtingsmogelijkheden.

Toeren, lunchen en bijvoorbeeld een rondleiding bij Othmar Brouwerij met uw personeel? Of een high tea arrangement bij de prachtige locatie het Theehuis Dennenoord en Florilympha in het Lutterzand? Dat kan bij Klassiek Toeren Twente. En meer.. 

Vraag naar de mogelijkheden! 

Contact opnemen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het huren van een of meer van onze auto’s? Vul dan het contact formulier in. Heeft u liever persoonlijk contact? Ook dat is mogelijk. Ik help u graag verder met het vinden van dé perfecte trouwauto, oldtimer, cabrio of sportwagen.